S’obre el termini de presentació de candidatures als Premis Sonor del podcast en català

S’obre el termini de presentació de candidatures als Premis Sonor del podcast en català

· LA MIRA, amb la col·laboració de Catalunya Ràdio, impulsa els guardons que en aquesta primera edició reconeixeran els millors podcasts difosos durant l’any 2021

· El termini de presentació de propostes acaba el proper 31 de març de 2022

Des d’avui, 24 de gener a les 10h, s’obre el termini de presentació de propostes als Premis Sonor, impulsats per LA MIRA, amb la col·laboració de Catalunya Ràdio. Es podran presentar les candidatures fins al 31 de març a les 23.59h.

En aquesta primera edició es reconeixeran els millors podcasts en català difosos durant l’any 2021. S’aposta així per premiar el talent i la creativitat del país i visibilitzar els productes que, realitzats en llengua catalana, competeixen en un mercat global.

Les bases es poden consultar al web www.sonor.cat, des del qual també es poden presentar les propostes a través d’un formulari. Poden optar a la primera edició dels Premis Sonor els podcasts en català emesos a qualsevol plataforma d’àudio o ràdio en el període de l’1 de gener al 31 de desembre del 2021.

Hi ha set categories de premis: podcast de ficció, podcast de narrativa no ficció, podcast d’entreteniment, podcast de conversa, podcast publicitari, podcast d’innovació i, per últim, el premi del públic. Per aquest darrer s’obre també, des d’avui mateix, un període de presentació de propostes i les més enviades se sotmetran a votació popular. Per altra banda, hi haurà quatre categories més a proposta del jurat: millor realització i disseny sonor, millor guió, millor producció i millor podcaster.

Un cop finalitzat el període d’inscripcions i feta la deliberació del jurat -format per reconeguts professionals del món de la comunicació i, en especial, de l’univers del podcast- els guardonats es donaran a conèixer en una gala que tindrà lloc a la primavera i que serà retransmesa per una emissora de Catalunya Ràdio.

Ho organitza:

LA MIRA
LA MIRA
Xadica
Xadica

Amb la col·laboració de:

Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio

Amb el patrocini de:

TRAM
TRAM
Departament de Cultura
Departament de Cultura

Amb el suport de:

ivoox
ivoox
Estrella Damm
Estrella Damm