Els podcasts guanyadors dels Premis Sonor acompanyen els viatges dels usuaris de TRAM

TRAM és el patrocinador oficial dels Premis Sonor

Els podcasts guanyadors dels Premis Sonor acompanyen els viatges dels usuaris de TRAM

Des d’aquest mes de juliol els podcasts guardonats als Premis Sonor estan encara més a l’abast dels passatgers de TRAM. S’ha posat a disposició dels usuaris d’aquest transport públic l’històric dels millors podcast dels Països Catalans. Dins dels tramvies hi ha cartells promocionals A3 amb un codi QR que dirigeix a l’usuari al web dels Premis Sonor, on pot consultar el top 10 dels podcasts en llengua catalana i gaudir-ne durant el viatge.

TRAM és el patrocinador dels Premis Sonor, una iniciativa de LA MIRA amb la col·laboració de Catalunya Ràdio que ha impulsat els primers guardons que distingeixen exclusivament produccions de podcast en català. Segons dades de 2021 de l’Observatori de la plataforma iVoox, els usuaris dediquen una mitjana de 18,9 hores mensuals a escoltar podcasts, sobretot des del telèfon mòbil (95,4%).

El podcast s'ha convertit en el producte comunicatiu estrella i a casa nostra esdevé una palanca per a l’ús, difusió i preservació de la llengua catalana. El format podcast s’adapta plenament al model de vida actual i, com que el seu consum és a través d'Internet, fa que pugui ser consumit a tot arreu, a qualsevol hora i en qualsevol circumstància, però especialment en espais com ara el transport públic.

És per això que TRAM aposta ara per aquest format comunicatiu per amenitzar el viatge de les persones usuàries del tramvia. I no només això, sinó que aposta pels podcast, un format emergent que és tendència i que és en català.

Ho organitza:

LA MIRA
LA MIRA
Xadica
Xadica

Amb la col·laboració de:

Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio

Amb el patrocini de:

TRAM
TRAM
Departament de Cultura
Departament de Cultura

Amb el suport de:

ivoox
ivoox
Estrella Damm
Estrella Damm