Les fotografies de la primera gala dels Premis Sonor disponibles a la Viquipèdia

Es troben penjades al repositori de fotos i vídeos Wikimedia Commons lliures de drets

Les fotografies de la primera gala dels Premis Sonor disponibles a la Viquipèdia

Les fotografies de Jordi Borràs i Victòria Rovira de la primera gala dels Premis Sonor estan, a partir d'avui, a disposició dels usuaris de Viquipèdia. Les imatges es poden trobar a Wikimedia Commons, el repositori de fotos i vídeos de la Viquipèdia que ofereix els arxius lliures de drets i, per tant, en permet l'ús i la difusió.

El projecte es va iniciar el 7 de setembre de 2004, i, a dia d'avui, ja compta amb més de 85 milions de fitxers reutilitzables lliurement, de domini públic i amb llicència lliure que s'ofereixen als usuaris. El repositori el creen i el mantenen voluntaris, tothom pot fer ús dels arxius de manera gratuïta i, també, tothom està convidat a allotjar-hi contingut.

Els Premis Sonor van guardonar moltes cares conegudes del món de la comunicació i l'entreteniment en català però, també, van descobrir nous talents emergents i projectes en procés de consolidació. Incloure el material audiovisual de l'acte a Wikimedia Commons és una oportunitat més de projecció dels treballs i podcasters guardonats en la primera edició dels premis.

 

Ho organitza:

LA MIRA
LA MIRA
Xadica
Xadica

Amb la col·laboració de:

Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio

Amb el patrocini de:

TRAM
TRAM
Departament de Cultura
Departament de Cultura

Amb el suport de:

ivoox
ivoox
Estrella Damm
Estrella Damm